DECLARAȚIE REFERITOARE LA PROTECȚIA DATELOR

Suntem încântați că ne-ați vizitat pagina noastră web și vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în compania noastră. Protecția datelor și siguranța datelor în utilizarea paginii noastre au o importantă deosebită. De aceea dorim să vă informăm în cele ce urmează ce date cu caracter personal vom colecta la vizita dumneavoastră pe pagina noastră web și în ce scop vor fi folosite acestea.

Principii pentru prelucrarea datelor

Datele cu caracter personal sunt informații generale care se referă la o personală naturală identificată sau identificabilă. Printre acestea se numără numele dumneavoastră, vârsta, adresa, număr de telefon, data nașterii, adresa de email, adresa IP sau comportamentul utilizatorului. Informațiile în cazul cărora nu putem realiza nicio legătură cu persoana dumneavoastră, de ex. prin anonimizarea informațiilor nu sunt date cu caracter personal. Prelucrarea datelor cu caracter personal (respectiv colectarea, interogarea, utilizarea, salvarea sau transmiterea) necesită întotdeauna o bază legală sau aprobarea dumneavoastră. Datele prelucrate cu caracter personal se șterg imediat ce scopul prelucrării s-a atins și nu se mai există obligații legale de a le păstra.

Folosirea datelor cu caracter personal

În măsura în care pe pagina noastră web se folosesc date cu caracter personal, această utilizare are loc exclusiv conform reglementărilor legii protecției datelor personale 2000 (DSG 2000) respectiv DSGVO. Informații detaliate referitoare la DSG 2000 le găsiți pe pagina web a autorității de protecție a datelor sau ca  prevedere legală pentru legea referitoare la protecția datelor 2000,, pentru DSGVO aici: informații DSGVO

Revocarea acordului

Acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal precum și pentru transmiterea informațiilor poate fi revocat oricând. Revocarea poate fi comunicată oricând în formă scrisă la adresa menționată la date de contact cu menționarea prenumelui, a numelui și a adresei de email. În cazul revocării acordul pentru prelucrarea datelor personale sau pentru transmiterea informațiilor precum și pentru ștergerea profilului se vor șterge irevocabil toate datele cu caracter personal, în măsura în care nu există o necesitate legală de a prelucra aceste date.

Dreptul la transmiterea informațiilor și ștergere

La cererea în scris pe adresa de email din contact vă informăm cu plăcere cu privire la datele pe care le-am stocat despre cineva. Pentru a evita o utilizare necorespunzătoare, vă rugăm să ne informați în acest caz cu privire la forma adecvată, prin prezentarea copiei unui document de identitate valabil. Aceasta este necesară pentru a împiedica persoanele neautorizate, cu o altă identitate să aibă acces neautorizat la date.

În măsura în care se observă că anumite date nu au fost salvate corect sau sunt false, vom corecta acest lucru în urma unei cereri scrise pe adresa de email furnizată la contact, în măsura în care această corecție este necesară pentru utilizarea (corectă) a paginii web sau a serviciilor puse la dispoziție.

În măsura în care datele cu caracter personal sunt salvate prin aprobare și nu există niciun drept legal și nicio obligație legală pentru salvarea datelor (de ex. în cadrul procedurii juridice), datele le vom șterge imediat după revocarea aprobării.

Codificarea SSL respectiv TLS

Această pagină folosește din motive de siguranță și pentru protecția transmiterii conținuturilor confidențiale ca de exemplu comenzile sau solicitările care le trimiteți la noi ca operator al paginii, o codificare SSL respectiv TLS. O conexiune codificată o recunoașteți prin faptul că adresa browser-ului se schimbă de la “http://” la “https://” și de la simbolul cu lăcățel din browser.

Dacă codificarea SSL respectiv TLS este activată, datele pe care ni le trimiteți către noi nu sunt citite de către părțile terțe.

Folosirea datelor generate automat / datelor de pe server log

La fiecare acces pe pagina noastră web și la fiecare solicitare a fișierelor care sunt puse la dispoziție de serverul nostru web, sunt salvate anumite date tehnice. O astfel de salvare are loc doar sub formă de pseudonim (în formă indirectă) astfel încât nu este posibil să se deducă aceste date cu privire la persoane.

Se face protocolul următoarelor date:

  • Adresa de IP a calculatorului
  • Denumirea fișierului datelor solicitate
  • Data și ora solicitării
  • cantitatea de date transmisă
  • mesajul de stare cu privire la solicitare
  • informații referitoare la browser-ul web utilizat

Salvarea acestor date are ca scop asigurarea paginii noastre web și recunoașterea atacurilor la pagina noastră și posibilitatea de a le urmări.

 

Cookies

Pagina noastră web folosește ”Cookies” (mici fișiere din fiecare browser) și tehnologii similare pentru a își oferi serviciile și pentru a ajuta la colectarea datelor. Cookies permit printre altele salvarea preferințelor și a setărilor; facilitarea înregistrării; oferirea publicității în interes personal; lupta împotriva înșelătoriei; și analizarea modului în care funcționează serviciile noastre de website și online.

Informațiile care conțin un cookie sunt stabilite de către serverul Web și apoi sunt salvate pe computerul respectiv dacă pagina noastră web este interogată. Acestor cookies serverul web le alocă o durată de viață, prin care cookies după expirarea acestei durate de viață sunt șterse din nou de aparatul final respectiv. În software-ul browser-ului se pot aplica și setări astfel încât cookies se pot șterge atunci când browser-ul este închis.

Cookies sunt necesare pentru a putea aloca mai bine solicitările paginilor web, acest lucru fiind necesar pentru punerea la dispoziție a anumitor funcționalități, ca de exemplu funcția login. Dacă pe aparatul final nu se salvează niciun cookie, acest lucru poate fi stabilit în configurările browser-ului și astfel se poate împiedica o salvare.

Formularul de contact

Dacă doriți să ne transmiteți solicitări prin formularul de comandă, datele dumneavoastră inclusiv datele de contact menționate vor fi salvate în scopul prelucrării solicitării și în cazul întrebărilor ulterioare. Aceste date nu le transmitem mai departe fără acordul dumneavoastră. Prelucrarea datelor menționate în formularul de contact are loc cu acordul dumneavoastră (art. 6, alin (1), lit. a DSGVO).

Puteți revoca oricând acest acord. Pentru acest lucru este suficient un mesaj pe email. Legitimitatea proceselor de prelucrare a datelor rămâne neatinsă până la revocare. Datele furnizate de dumneavoastră în formularul de contact rămân la noi până când se solicită ștergerea acestora, se revocă acordul de salvare sau scopul pentru salvarea datelor dispare (de ex. după încheierea prelucrării solicitării). Prevederile legale obligatorii – în special termenele de păstrare – rămân neatinse.

Vimeo

Pentru conexiunea videoclipurilor folosim Vimeo. Vimeo este operat de Vimeo, LLC cu sediul principal în 555 West 18th Street, New York, New York 10011.

Dacă vizitați o pagină web prevăzută cu o astfel de funcție – de exemplu pagina ”Media” – se stabilește o conexiune cu serverele Vimeo și astfel se prezintă videoclipul. Astfel se transmite către serverul Vimeo ce pagină de internet ați vizitat. Dacă sunteți înregistrat la Vimeo ca și membru, Vimeo ordonează aceste informații în contul dumneavoastră personal de utilizator. La utilizarea funcției ca de ex. după ce faceți click pe butonul start al unui videoclip aceste informații sunt alocate contului dumneavoastră de utilizator. Puteți revoca această alocare, înainte de a utiliza pagina noastră de internet, dezabonându-vă de la contul de utilizator Vimeo și prin ștergerea cookies corespunzătoare de la Vimeo.

Pentru mai multe informații despre modul de gestionare a datelor despre utilizatori, consultați Politica de confidențialitate.

×

Această pagină web folosește Cookies pentru a permite o navigare adaptată utilizatorului. Dacă continuați, se presupune că sunteți de acord cu utilizarea de Cookies. Datenschutzerklärung

Această pagină web folosește Cookies pentru a permite o navigare adaptată utilizatorului. Dacă continuați, se presupune că sunteți de acord cu utilizarea de Cookies.

Schließen